WazirX verkopen voor Euro? Hoe en waar WazirX verkopen in België

Wil je WazirX verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je WazirX kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagna vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Waar kan ik WazirX verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je WazirX verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je WazirX om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met WazirX exchanges en brokers waar je WazirX kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je WazirX swappen voor andere cryptocurrencies.

WazirX exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij KuCoin Binance - WazirX verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin, USDT, ETH en honderden andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik WazirX verkopen voor euro’s?

WazirX verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de WazirX die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je WazirX te traden of te swappen voor andere cryptomunten.