WAX verkopen voor Euro? Hoe en waar WAX verkopen in België

Wil je WAX verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je WAX kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagna vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Contents

Waar kan ik WAX verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je WAX verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je WAX om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met WAX exchanges en brokers waar je WAX kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je WAX swappen voor andere cryptocurrencies.

WAX exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij TXbit Bitcoin Meester: WAX verkopen voor euro's en het wordt direct uitbetaald op je bankrekening en crypto omwisselen voor 200+ andere cryptomunten. Bezoek

Hoe kan ik WAX verkopen voor euro’s?

WAX verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de WAX die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je WAX te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post