Verasity kopen met Bancontact

Contents

Verasity kopen met Bancontact via Crypto Kopen België

Veilig Verasity kopen met Bancontact bij betrouwbare crypto aanbieders. Wij laten je zien waar je Verasity kunt kopen met Bancontact in België en hoe je dat kunt doen.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Verasity kopen in België

In ons overzicht vind je de beste en goedkoopste Verasity aanbieders waar je in België Verasity kunt kopen, verkopen en traden. Staan er meerdere aanbieders, vergelijk dan eenvoudig de Verasity prijzen. Bij de meeste aanbieders kun je naast Bancontact ook met Sofort betalen of via een banktransfer.


Verasity kopen met Bancontact in België

Aanbieder Informatie
Verasity kopen met Bancontact of via SEPA banktransfer. Download de app voor iOS en Android. Je hebt geen eigen Verasity wallet nodig.

Bezoek Coinmerce

Handleiding: Verasity kopen met Bancontact

Uitleg: Verasity kopen met Bancontact voor beginners. Wij leggen je precies uit hoe je Verasity kunt kopen bij 1 van de beste Verasity exchanges van België en Nederland. Volg de onderstaande stappen. Het kopen van Verasity inclusief registreren duurt ongeveer 10 minuten.

  1. Meld je gratis aan bij Bitvavo.
  2. In je account ga je naar je dashbaord en daar selecteer je euro's storten.
  3. Geef aan hoeveel euro je wilt storten en kies voor Bancontact als betaalmethode.
  4. Daarna klik je op doorgaan en kun je de bestelling en betaling afronden.
  5. Na de betaling ga je weer naar je dashboard. Wanneer je met Bancontact hebt betaald dan staat het tegoed vrijwel direct in je account en is het zichtbaar in je dashboard.
  6. Zoek in het overzicht naar Verasity en slecteer Verasity.
  7. Bij euro's vul je het bedrag in voor hoeveel je aan Verasity wilt kopen.
  8. Klik op "doorgaan" om je aankoop te bevestigen.
  9. Je bent nu klaar met het kopen van Verasity. In je dashoard kun je de waarde van je Verasity investering live volgen.

Verasity koers waarde

Wat is de huidige Verasity prijs en wat heeft de Verasity koers gedaan in de afgelopen maanden, weken, dagen of uren? Bij Cryptokoers Euro kun je in realtime de live Verasity koerswaarde op de voet volgen.

Rate this post