Travala verkopen voor Euro? Hoe en waar Travala verkopen in België

Wil je Travala verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Travala kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik Travala verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Travala verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Travala om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Travala exchanges en brokers waar je Travala kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Travala swappen voor andere cryptocurrencies.

Travala exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij TXbit Bitcoin Meester: Travala verkopen voor euro's en het wordt direct uitbetaald op je bankrekening en crypto omwisselen voor 200+ andere cryptomunten. Bezoek
Crypto kopen bij KuCoin KuCoin - Travala verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Travala verkopen voor euro’s?

Travala verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Travala die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Travala te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post