Horizon State verkopen voor Euro? Hoe en waar Horizon State verkopen in België

Wil je Horizon State verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Horizon State kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik Horizon State verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Horizon State verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Horizon State om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Horizon State exchanges en brokers waar je Horizon State kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Horizon State swappen voor andere cryptocurrencies.

Horizon State exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Knaken Knaken: Horizon State verkopen voor euro's en direct laten uitbetalen op je rekening. Bezoek
Crypto kopen bij KuCoin KuCoin - Horizon State verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Horizon State verkopen voor euro’s?

Horizon State verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Horizon State die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Horizon State te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post