Flixxo verkopen voor Euro? Hoe en waar Flixxo verkopen in België

Wil je Flixxo verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Flixxo kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik Flixxo verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Flixxo verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Flixxo om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Flixxo exchanges en brokers waar je Flixxo kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Flixxo swappen voor andere cryptocurrencies.

Flixxo exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij KuCoin KuCoin - Flixxo verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Flixxo verkopen voor euro’s?

Flixxo verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Flixxo die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Flixxo te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post