DADI verkopen voor Euro? Hoe en waar DADI verkopen in België

Wil je DADI verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je DADI kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik DADI verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je DADI verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je DADI om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met DADI exchanges en brokers waar je DADI kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je DADI swappen voor andere cryptocurrencies.

DADI exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij KuCoin KuCoin - DADI verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik DADI verkopen voor euro’s?

DADI verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de DADI die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je DADI te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post