Cryptomunten kopen met korting? 3 Crypto aanbiedingen oktober 2019

Cryptomunten kopen met korting in België en Nederland? Dat kan bij verschillende online Bitcoin en crypto brokers. We hebben hier 3 crypto aanbiedingen voor je op een rij gezet. Bij allemaal kun je Bitcoin en andere cryptomunten kopen met korting.

Contents

3 Crypto aanbiedingen oktober 2019

1: 100% korting op de fees

Bij Bitvavo kun je tot de eerste 1.000 euro gratis Bitcoin en meer dan 50 andere cryptomunten kopen en verkopen. Maak een nieuw account aan via ons om geen fees te betalen voor de eerste 1.000 euro. Daarnaast betaal je geen transactiekosten voor het storten van euro’s in je account via Bancontact.

2: Hoe meer je handelt des te hoger de korting

Bij Bitcoin Meester ontvang je direct extra korting op de fees. Hoe meer je handelt des te hoger de korting wordt. Je kunt er Bitcoins kopen met Bancontact en meer dan 170 andere cryptomunten kopen en verkopen.

3: Korting op de fees en persoonlijke begeleiding

Meer dan 25.000 euro in Bitcoin investeren? Meld je via ons aan bij BTC Direct voor het Private Trading programma. Naast hoge korting op de fees ontvang je een eigen accountmanager voor persoonlijke begeleiding. Maak een gratis account aan en neem contact op met de klantenservice om je aan te melden voor Private Trading.

Dit waren de 3 Bitcoin en crypto acties en aanbiedingen voor oktober 2019. Succes met het kopen van cryptomunten met korting. Wil je weten hoe en waar je cryptomunten en bitcoins kunt kopen in België? Bekijk dan onze handleiding: Bitcoin kopen België – Hoe en Waar bitcoins kopen?

5/5 - (2 stemmen)