Cryptomunten kopen met Creditcard, Visa en Mastercard - Hoe en Waar?

Cryptomunten kopen met Creditcard, Visa en Mastercard – Hoe en Waar?

Hoe en waar cryptomunten kopen met creditcard? Wil je veilig cryptomunten kopen met Visa of Mastercard? Wij laten je zien waar en hoe je Bitcoin, Ripple, Ethereum en andere cryptomunten kunt kopen met een creditcard.

Contents

Waar cryptomunten kopen met creditcard?

In België kun je veilig cryptomunten kopen met een creditcard bij verschillende online crypto brokers. Bij de meeste cryptovaluta brokers kun je Bitcoin kopen met Bancontact, dit is een snelle manier om cryptomunten aan te schaffen. Gelukkig zijn er ook genoeg aanbieders waar je snel cryptomunten, zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple kunt kopen met Visa of Mastercard. Hieronder hebben we een korte lijst gemaakt gemaakt van online brokers waar je dit kunt doen.

Waar kan ik crypto kopen met een creditcard:

Zoals je kunt zien is er genoeg keuze. Maak bij alle online crypto brokers en exchanges een account aan om voor jezelf te bepalen welke voor jou de beste is.

Hoe kan ik cryptomunten kopen met creditcard?

Hoe je cryptomunten kunt kopen met Visa of Mastercard kan per aanbieder verschillen. Alle crypto brokers en exchanges vragen wel om een extra verificatie wanneer je ervoor kiest om cryptocurrency te kopen met een creditcard.

Bij LiteBit, Binance en Binance Jersey heb je geen eigen Bitcoin wallet nodig. Je kunt daar de cryptomunten in je account bewaren. Het is wel mogelijk om de cryptomunten naar je eigen wallet te sturen.

BTC Direct en Anycoin Direct bieden de mogelijkheid aan om cryptomunten te kopen met een creditcard maar je hebt wel een eigen crypto wallet nodig. De bitcoins en andere cryptocurrency die je daar koopt worden direct naar je eigen wallet verstuurd.

Hoe koop ik Bitcoin met een creditcard? (handleiding)

Voor het kopen van Bitcoin en andere cryptomunten hebben we een handleiding. Ga naar crypto kopen met creditcard, daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe je bij LiteBit crypto kunt kopen met een creditcard.

5/5 - (3 stemmen)