Cryptomunten kopen en verkopen

Wil je cryptomunten kopen in België? Op Crypto Kopen België kom je alles te weten over cryptocurrencies kopen en cryptomunten verkopen.

Cryptomunten kopen België
Cryptomunten kopen België

Cryptomunten kopen België

Vanuit België cryptomunten kopen is zo gebeurd. Er zijn meerdere Nederlandstalige en ook Franstalige crypto aanbieders waar je direct met bijvoorbeeld Bancontact als betaalmethode, cryptomunten kunt kopen.

Hoe kun je cryptomunten kopen in België?

Cryptomunten kopen in België kun je doen op verschillende manieren. Bij de meeste crypto brokers, online wisselkantoren waar je euro’s kunt inwisselen voor cryptomunten, kun je betalen Bancontact, SEPA (bankoverschrijving), iDEAL (als je een Nederlandse rekening hebt) en creditcard (Visa of Mastercard).

Cryptomunten kopen met Bancontact

De snelste manier en ook 1 van de goedkoopste manier om cryptomunten te kopen is Bancontact. Wanneer je kiest om cryptocurrencies te kopen met Bancontact dan wordt je bestelling vrijwel meteen verwerkt. Binnen enkele minuten staan de cryptomunten in je account of zijn ze verstuurd naar je eigen crypto wallet.

Voordeel is dat de transactiekosten voor het betalen met Bancontact meestal lager zijn dan andere betaalmethodes en natuurlijk dat je bestelling direct verwerkt wordt.

Crypto aanbieders (Bancontact):

Cryptomunten kopen via SEPA

Beschik je niet over Bancontact en wil je toch cryptomunten kopen? Bij de onderstaande aanbieders kun je ook cryptomunten kopen door middel van een overboeking. Het enige nadeel is dat je bestelling pas verwerkt wordt wanneer de betaling binnen is. Het kan dus een aantal werkdagen duren om je bestelling te verwerken. Pas dan heb je ook de cryptomunten.

Voordeel is dat je geen of hele lage transactiekosten betaalt vergeleken met andere betaalmethodes.

Crypto aanbieders (SEPA):

Cryptomunten kopen met Creditcard

Natuurlijk kun je ook cryptomunten kopen met een creditcard. Deze betaalmethode wordt niet overal aangeboden. Toch zijn er een aantal grote cryptocurrency brokers waar je van deze betaalmethode gebruik kunt maken. Hieronder hebben we ook een lijst gemaakt met crypto aanbieders waar je direct cryptomunten kunt kopen met je creditcard.

Als je ervoor kiest om cryptomunten te kopen met een creditcard dan dien je wel je account te verifiëren. Omdat kredietkaarten zeer fraude gevoelig zijn wordt er overal een extra verificatie vereist. Maar na deze verificatie, die je meestal snel kunt doen, kun je direct cryptomunten kopen met je creditcard.

Vergeleken met andere betaalmethodes zijn de transactiekosten iets hoger dan die van andere betaalmethodes. Een groot voordeel is dat je bestelling vrijwel direct verwerkt wordt.

Crypto aanbieders (Creditcard):

Samenvatting: Cryptomunten kopen België

Cryptomunten kopen in België kun je doen via Bancontact, SEPA of creditcard. De snelste manieren manieren zijn Bancontact en creditcard. De goedkoopste manieren om cryptomunten te kopen zijn Bancontact en SEPA.

Veel succes met het kopen van misschien wel je eerste cryptocurrencies.