Crypto kopen met kredietkaart creditcard

Crypto kopen met kredietkaart (creditcard)

Cryptomunten kopen in België met een kredietkaart is mogelijk bij verschillende crypto aanbieders. Bekijk hier waar en hoe je crypto kunt kopen met een kredietkaart.

Contents

Cryptomunten kopen met kredietkaart

Ben je geïnteresseerd in het kopen van cryptomunten maar weet je niet waar en hoe je dat moet doen? Wij helpen je op weg met het kopen van cryptomunten met een kredietkaart. We bespreken hier twee crypto aanbieders waar je direct de beste cryptomunten kunt kopen en verkopen.

Waar kan ik crypto kopen met een kredietkaart?

Bij online cryptocurrency brokers, wisselkantoren, is het mogelijk om met een creditcard cryptomunten te kopen in België. Hieronder bespreken we twee Nederlandse cryptocurrency aanbieders.

Crypto kopen met een kredietkaart bij Litebit

LiteBit behoort tot de grootste cryptomunten brokers van Europa. Je kunt hier op dit moment 56 cryptomunten kopen en verkopen en voor de meeste heb je geen eigen cryptocurrency wallet nodig hebt. Alle cryptomunten kun je er kopen met een kredietkaart.

Hoe kan ik cryptomunten kopen met een kredietkaart bij LiteBit?

Het enige wat je moet doen is een account aanmaken. Daarna moet je je account verifiëren tot tier 3 en daarna kun je direct cryptomunten kopen. Bij crypto kopen met creditcard vind je een handige handleiding met een stappenplan.

Crypto kopen met een kredietkaart bij BTC Direct

Bij BTC Direct kun je Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin en Ripple (XRP) kopen met een kredietkaart. Je hebt bij BTC Direct wel een eigen wallet nodig. De cryptomunten worden dan direct naar je eigen wallet gestuurd.

Hoe kan ik cryptocurrencies kopen met een kredietkaart bij BTC Direct?

Crypto kopen met een creditcard is heel makkelijk. Eerst maak je een gratis account aan. Nadat je account geactiveerd is volgt er nog een extra verificatie om je kredietkaart te gebruiken.Om te garanderen dat je veilig bij ons kan handelen, willen we zeker weten dat jouw creditcard ook door jou gebruikt wordt. Begin daarom eenmalig een video call met ons. Dat kan tijdens onze openingstijden.

Crypto kopen met kredietkaart extra verificatie

Om te garanderen dat je veilig bij ons kan handelen, willen we zeker weten dat jouw creditcard ook door jou gebruikt wordt. Begin daarom eenmalig een video call met ons. Dat kan tijdens onze openingstijden.

Na de video call is het mogelijk om direct verschillende cryptomunten te kopen met je kredietkaart.

Let op: vergeet niet om een crypto wallet aan te maken voordat je bij BTC Direct cryptomunten gaat kopen. Voor alle cryptomunten heb je een andere crypto wallet nodig. Het is niet mogelijk om Ethereum naar een Bitcoin wallet te sturen.

5/5 - (2 stemmen)