Crypterium verkopen voor Euro? Hoe en waar Crypterium verkopen in België

Wil je Crypterium verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Crypterium kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik Crypterium verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Crypterium verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Crypterium om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Crypterium exchanges en brokers waar je Crypterium kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Crypterium swappen voor andere cryptocurrencies.

Crypterium exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij KuCoin KuCoin - Crypterium verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Crypterium verkopen voor euro’s?

Crypterium verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Crypterium die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Crypterium te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post