Covesting verkopen voor Euro? Hoe en waar Covesting verkopen in België

Wil je Covesting verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Covesting kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik Covesting verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Covesting verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Covesting om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Covesting exchanges en brokers waar je Covesting kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Covesting swappen voor andere cryptocurrencies.

Covesting exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij KuCoin KuCoin - Covesting verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Covesting verkopen voor euro’s?

Covesting verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Covesting die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Covesting te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post