BURST verkopen voor Euro? Hoe en waar BURST verkopen in België

Wil je BURST verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je BURST kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik BURST verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je BURST verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je BURST om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met BURST exchanges en brokers waar je BURST kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je BURST swappen voor andere cryptocurrencies.

BURST exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Knaken Knaken: BURST verkopen voor euro's en direct laten uitbetalen op je rekening. Bezoek

Hoe kan ik BURST verkopen voor euro’s?

BURST verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de BURST die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je BURST te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post