Bluzelle verkopen voor Euro? Hoe en waar Bluzelle verkopen in België

Wil je Bluzelle verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Bluzelle kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik Bluzelle verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Bluzelle verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Bluzelle om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Bluzelle exchanges en brokers waar je Bluzelle kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Bluzelle swappen voor andere cryptocurrencies.

Bluzelle exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij TXbit Bitcoin Meester: Bluzelle verkopen voor euro's en het wordt direct uitbetaald op je bankrekening en crypto omwisselen voor 200+ andere cryptomunten. Bezoek
Crypto kopen bij Coinmerce Coinmerce: Bluzelle verkopen voor euro's en direct laten uitbetalen op je rekening. Bezoek
Crypto kopen bij Belgie Binance - Bluzelle verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin, USDT, ETH en honderden andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Bluzelle verkopen voor euro’s?

Bluzelle verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Bluzelle die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Bluzelle te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post