Blox verkopen voor Euro? Hoe en waar Blox verkopen in België

Wil je Blox verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Blox kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik Blox verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Blox verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Blox om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Blox exchanges en brokers waar je Blox kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Blox swappen voor andere cryptocurrencies.

Blox exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij TXbit Bitcoin Meester: Blox verkopen voor euro's en het wordt direct uitbetaald op je bankrekening en crypto omwisselen voor 200+ andere cryptomunten. Bezoek
Crypto kopen bij Coinmerce Coinmerce: Blox verkopen voor euro's en direct laten uitbetalen op je rekening. Bezoek
Crypto kopen bij Belgie Binance - Blox verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin, USDT, ETH en honderden andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Blox verkopen voor euro’s?

Blox verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Blox die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Blox te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post