Blocknet verkopen voor Euro? Hoe en waar Blocknet verkopen in België

Wil je Blocknet verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Blocknet kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik Blocknet verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Blocknet verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Blocknet om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Blocknet exchanges en brokers waar je Blocknet kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Blocknet swappen voor andere cryptocurrencies.

Blocknet exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Knaken Knaken: Blocknet verkopen voor euro's en direct laten uitbetalen op je rekening. Bezoek

Hoe kan ik Blocknet verkopen voor euro’s?

Blocknet verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Blocknet die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Blocknet te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post