Block Array verkopen voor Euro? Hoe en waar Block Array verkopen in België

Wil je Block Array verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Block Array kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik Block Array verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Block Array verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Block Array om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Block Array exchanges en brokers waar je Block Array kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Block Array swappen voor andere cryptocurrencies.

Block Array exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij KuCoin KuCoin - Block Array verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik Block Array verkopen voor euro’s?

Block Array verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Block Array die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Block Array te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post