Black Friday 2019 - Beste crypto deals en aanbiedingen

Black Friday 2019 – Beste crypto deals en aanbiedingen

Crypto Black Friday deals 2019: overzicht met de beste Bitcoin en crypto aanbiedingen van Black Friday 2019. Profiteer van hoge kortingen op transactiekosten. Uitgebreid overzicht met de beste crypto deals van dit moment.

Contents

Black Friday 2019 – Beste crypto deals en aanbiedingen overzicht:

1.000 Euro gratis crypto handelen

Maak via Crypto Kopen België een nieuw account aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen handelskosten. Daarnaast krijg je na de aanbieding ook extra korting aan de hand van je handelsvolume. Hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees.

Gratis 5 euro trade tegoed

Download de BTC Direct app BLOX en ontvang de 5 euro gratis waarmee je onder andere Bitcoin en Ethereum kunt kopen. De app is geschikt voor Android en iOS. Gebruik de promotiecode: CRYPTOSTART bij het aanmelden.

6 Maanden Bitcoin traden met 10% korting

Meld je via ons aan bij BitMEX en ontvang nu 6 maanden lang 10% korting op de crypto trading fees. BitMex behoort tot de grootste Bitcoin leverage trading exchanges met een hefboom tot 100x.

2 Maanden crypto traden met 25% korting

Meld je nu aan bij BitQist en ontvang 2 maanden lang 25% korting op de trading fees. Bij BitQist kun je snel en makkelijk cryptomunten kopen, verkopen en bewaren.

Extra korting op Bitcoin fees

Bij Bitcoin Meester kun je rond de 200 cryptomunten kopen, verkopen en bewaren. Hoe meer je handelt in cryptomunten des te hoger de crypto korting wordt op de trading fees.

Houd deze lijst in de gaten, zodra er nieuwe crypto Black Friday deals zijn dan vind je ze hier.

Rate this post