Bitswift verkopen voor Euro? Hoe en waar Bitswift verkopen in België

Wil je Bitswift verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Bitswift kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik Bitswift verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Bitswift verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Bitswift om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Bitswift exchanges en brokers waar je Bitswift kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Bitswift swappen voor andere cryptocurrencies.

Bitswift exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Knaken Knaken: Bitswift verkopen voor euro's en direct laten uitbetalen op je rekening. Bezoek

Hoe kan ik Bitswift verkopen voor euro’s?

Bitswift verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Bitswift die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Bitswift te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post