BitSend verkopen voor Euro? Hoe en waar BitSend verkopen in België

Wil je BitSend verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je BitSend kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waar kan ik BitSend verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je BitSend verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je BitSend om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met BitSend exchanges en brokers waar je BitSend kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je BitSend swappen voor andere cryptocurrencies.

BitSend exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij TXbit Bitcoin Meester: BitSend verkopen voor euro's en het wordt direct uitbetaald op je bankrekening en crypto omwisselen voor 200+ andere cryptomunten. Bezoek

Hoe kan ik BitSend verkopen voor euro’s?

BitSend verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de BitSend die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je BitSend te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post