BitcoinX verkopen voor Euro? Hoe en waar BitcoinX verkopen in België

Wil je BitcoinX verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je BitcoinX kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik BitcoinX verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je BitcoinX verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je BitcoinX om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met BitcoinX exchanges en brokers waar je BitcoinX kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je BitcoinX swappen voor andere cryptocurrencies.

BitcoinX exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Belgie Binance - BitcoinX verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin, USDT, ETH en honderden andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik BitcoinX verkopen voor euro’s?

BitcoinX verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de BitcoinX die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je BitcoinX te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post