BitBay verkopen voor Euro? Hoe en waar BitBay verkopen in België

Wil je BitBay verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je BitBay kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik BitBay verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je BitBay verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je BitBay om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met BitBay exchanges en brokers waar je BitBay kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je BitBay swappen voor andere cryptocurrencies.

BitBay exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij LiteBit LiteBit: BitBay en meer dan 50 cryptovaluta verkopen voor euro's en het geld wordt direct uitbetaald. Bezoek
Crypto kopen bij TXbit Bitcoin Meester: BitBay verkopen voor euro's en het wordt direct uitbetaald op je bankrekening en crypto omwisselen voor 200+ andere cryptomunten. Bezoek

Hoe kan ik BitBay verkopen voor euro’s?

BitBay verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de BitBay die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je BitBay te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post