Beste Waves apps 2020 voor iOS en Android

Beste Waves apps 2020 voor iOS en Android

Contents

Download de beste Waves apps voor je iPhone of Android toestel

Download hier de beste Waves apps voor je iPhone, iPad of Android-toestel. Via alle apps kun je live crypto koersen volgen en direct Waves kopen, verkopen en traden voor een andere cryptomunt. Maak een account aan bij de Waves aanbieder en download daarna direct de gratis app voor iOS via de Apple App Store en voor Android via de Google Play Store. Ga naar de cryptocurrency apps pagina voor meer handige Waves apps voor iOS en Android.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Waves kopen via een app?

Via de onderstaande apps kun je eenvoudig Waves kopen met Bancontact, iDEAL, kredietkaart of via een SEPA bank transfer. Voor elke app zie je de betaalmogelijkheden en of die geschikt is voor iOS of voor Android.

Beste Waves apps 2020 voor iOS en Android overzicht


Beste Waves apps 2020 voor iOS en Android

App Aanbieder Informatie
Waves app voor iOS en Android. Je kunt hier Waves en meer dan 100 andere cryptomunten kopen met Bancontact en via je iPhone of Android tpestel de live koersen volgen.

Bezoek Bitcoin Meester

Waves app voor iOS en Android. Direct cryptomunten kopen vanaf je iPhone, iPad of Android toestel met Bancontact of kredietkaart.

Bezoek Litebit

Waves app voor iOS. Meer dan 50 verschillende cryptomunten kopen met Bancontact via je iPhone, iPad.

Bezoek Bitvavo

Waves app voor iOS en Android.

Bezoek Coinmerce

Waves app voor iOS en Android. Beste altcoin exchange wereldwijd. Koop cryptomunten met een kredietkaart en handel in meer dan 100 verschillende altcoins.

Bezoek Binance

Rate this post