Beste Bitcoin brokers 2019 van België - Bitcoin kopen

Beste Bitcoin brokers 2019 van België – Bitcoin kopen

Bitcoin kopen? Dit zijn de beste Bitcoin brokers van België in 2019. Bekijk onze lijst en vind met de beste crypto aanbieder waar je goedkoop Bitcoin kunt kopen.

Contents

Wat is de beste Bitcoin Broker?

Wat is de beste Bitcoin Broker van 2019? Als je Bitcoin wilt kopen dan kan dat via een Bitcoin broker. Dit is een online wisselkantoor waar je direct je euro’s kunt inwisselen voor Bitcoins. Maar welke is nu de beste?

Beste Bitcoin Brokers 2019 overzicht

Bitcoin BrokerBancontactCreditcardSEPAAanmelden
BitvavojaneejaAanmelden
BinanceneejaneeAanmelden
LiteBitjajajaAanmelden
BTC DirectjajajaAanmelden
CoinmercejaneeneeAanmelden
SATOSjaneeja-Aanmelden
BitonicjaneejaAanmelden
Bitcoin MeesterjaneejaAanmelden
Anycoin DirectjaneejaAanmelden
BitrushjaneeneeAanmelden

Bij alle Bitcoin brokers, behalve Binance, kun je ook Bitcoin en andere cryptomunten kopen met iDEAL, voor Belgen die een Nederlandse bankrekening. Deze informatie is afkomstig van de website Beste Bitcoin Brokers.

Tips voor het kiezen van de juiste en beste Bitcoin broker

Waar moet je opletten en wat is de beste Bitcoin broker voor mij? We geven je hier een paar tips, zodat jij de beste Bitcoin broker voor jezelf kunt vinden. Ga je voor het eerst Bitcoin kopen? Bekijk dan ook onze cryptomunten kopen handleiding, daar laten we stap voor stap zien hoe je bij Bitvavo Bitcoin kunt kopen.

Meld je aan bij verschillende Bitcoin brokers

Als eerste is het verstandig om je bij verschillende Bitcoin brokers aan te melden. Mocht er een ledenstop komen dan heb je al een account. En het aanmelden bij een Bitcoin broker is altijd gratis en binnen een paar minuten heb je een account aangemaakt.

Bitcoin prijzen vergelijken

Ten tweede is het goed om de Bitcoin prijzen te vergelijken. Het is heel goed mogelijk dat de ene dag Bitcoin broker 1 goedkoper is dan Bitcoin broker 2 en de andere dag is Bitcoin broker 2 goedkoper dan Bitcoin broker 1.

Transactiekosten vergelijken

Daarnaast moet je ook letten op de transactiekosten, fees, die je betaalt voor elke koop- en verkooporder. Op dit moment behoort Bitvavo tot de goedkoopste. Daar zijn de transactiekosten maximaal 0.25%. Bij andere brokers hanteren ze een fee van 3% per transactie.

Wanneer je bij Bitcoin broker a een Bitcoin order plaats van 1000 euro dan betaal je 1000 x 0.25% aan fees = 2,50 euro aan transactiekosten. Bij broker betaal je voor die zelfde order 1000 x 3% aan fees = 30 euro aan transactiekosten. Dat scheelt dus 27 euro.

Bitcoin kopen met Bancontact, Creditcard of via SEPA?

Verder ligt het eraan hoe je Bitcoin wilt kopen. Bij alle onderstaande Bitcoin brokers kun je Bitcoin kopen met Bancontact, daarnaast kun je bij de meeste ook betalen via een bankoverschrijving. En 3 van de brokers bieden de mogelijkheid om met een creditcard te betalen.

Wat is de beste Bitcoin broker voor mij?

Tot slot verschilt de gebruikerservaring per persoon. De ene is helemaal tevreden over Bitcoin broker 1 en iemand anders vindt Bitcoin broker 1 niet fijn en kiest voor Bitcoin broker 2 veel beter. Daarom stond er in het begin ook dat het goed is om een account aan te maken bij verschillende Bitcoin brokers. Aan de hand daarvan kun je voor jezelf bepalen wat de beste Bitcoin broker voor jou is.

5/5 - (5 stemmen)