Beste Bitcoin Apps 2019 voor iPhone en Android

Beste Bitcoin Apps 2019 voor iPhone en Android

Beste Bitcoin kopen apps 2019: Hier bespreken we de beste Bitcoin apps voor uw iPhone en Android-smartphone. Met deze apps kun je Bitcoin kopen met Bancontact in België en Bitcoins kopen met iDEAL in Nederland, bitcoins verkopen, bewaren en de Bitcoin koers live volgen.

Contents

Beste Bitcoin apps voor uw iPhone en Android-toestel

Hieronder vindt u een overzicht met de beste Bitcoin apps van 2019 voor uw iPhone, iPad en Android-toestellen. Maak bij de aanbieder een account aan en download de app gratis.

Overzicht beste Bitcoin apps 2019 voor uw iPhone en Android-toestel:

 1. LiteBit app voor uw iPhone
  Met deze iPhone app kunt u Bitcoin kopen met een creditcard, Visa of Mastercard, Bancontact, SEPA banktransfer of via Sofort en bewaren in uw LiteBit wallet. U kunt er ook live de Bitcoin koers bekijken en die van van andere cryptovaluta.
 2. Coinmerce app iPhone en Android -toestel
  Met deze app kunt u via uw iPhone Bitcoin en andere cryptovaluta kopen met Bancontact. Verder kun er de crypto koersen bekijken van meer dan 100 cryptocurrencies.
 3. Binance app voor uw iPhone en Android-toestel
  Dit is de grootste crypto exchange wereldwijd. Met deze app op uw iPhone kunt u handelen in meer dan 100 verschillende cryptocurrencies. Alle cryptovaluta worden opgeslagen in uw account. Via de website kunt u Bitcoin kopen met uw creditcard.
 4. Bitmymoney app voor uw iPhone en Android-toestel
  Via de Bitmymoney app kun u Bitcoin, Litecoin en Ethereum aanschaffen met Bancontact. De cryptomunten worden opgeslagen in uw account.
 5. KuCoin app voor uw iPhone en Android-toestel
  KuCoin is een internationale crypto exchange waar u in meer dan 300 verschillende cryptomunten kunt handelen. Koop via de website Bitcoin met Visa of Mastercard en start vandaag nog met het handelen in cryptocurrencies.

Beste Bitcoin apps van 2019 downloaden

Let altijd goed op wanneer u een Bitcoin app gaat downloaden. Op het internet zijn er veel fake-apps. Het beste is om de app via de aanbieder zelf te downloaden. Zoek op de website naar de links om de app te downloaden, zodat u zeker weet dat je de juiste Bitcoin app heeft.

5/5 - (1 stemmen)