Beste Ardor apps 2021 voor iOS en Android

Contents

Beste Ardor apps van 2021 voor je iPhone of Android toestel

Download hier de beste Ardor apps voor je iPhone, iPad of Android-toestel. Via alle apps kun je de live crypto koersen in euro volgen en direct Ardor kopen, verkopen of traden voor een andere cryptomunt. Maak een account aan bij de Ardor aanbieder en download daarna direct de gratis app voor iOS via de Apple App Store en voor Android via de Google Play Store. Ga naar de cryptocurrency apps pagina voor meer handige Ardor apps voor iOS en Android.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Ardor kopen via een app?

Via de onderstaande apps kun je eenvoudig Ardor kopen met Bancontact, iDEAL, kredietkaart of via een SEPA bank transfer. Voor elke app zie je de betaalmogelijkheden en of die geschikt is voor iOS of voor Android.

Beste Ardor apps 2021 voor iOS en Android overzicht


Beste Ardor apps 2021 voor iOS en Android

App Aanbieder Informatie
Ardor app voor iOS en Android. Je kunt hier Ardor en meer dan 100 andere cryptomunten kopen met Bancontact en via je iPhone of Android tpestel de live koersen volgen.

Bezoek Bitcoin Meester

Ardor app voor iOS en Android. Direct cryptomunten kopen vanaf je iPhone, iPad of Android toestel met Bancontact of kredietkaart.

Bezoek Litebit

Ardor app voor iOS en Android.

Bezoek Coinmerce

Ardor app voor iOS en Android. Beste altcoin exchange wereldwijd. Koop cryptomunten met een kredietkaart en handel in meer dan 100 verschillende altcoins.

Bezoek Binance

Rate this post