Beste 0x apps 2020 voor iOS en Android

Beste 0x apps 2020 voor iOS en Android

Download de beste 0x apps voor je iPhone of Android toestel

Download hier de beste 0x apps voor je iPhone, iPad of Android-toestel. Via alle apps kun je live crypto koersen volgen en direct 0x kopen, verkopen en traden voor een andere cryptomunt. Maak een account aan bij de 0x aanbieder en download daarna direct de gratis app voor iOS via de Apple App Store en voor Android via de Google Play Store. Ga naar de cryptocurrency apps pagina voor meer handige 0x apps voor iOS en Android.

0x kopen via een app?

Via de onderstaande apps kun je eenvoudig 0x kopen met Bancontact, iDEAL, kredietkaart of via een SEPA bank transfer. Voor elke app zie je de betaalmogelijkheden en of die geschikt is voor iOS of voor Android.

Beste 0x apps 2020 voor iOS en Android overzicht


Beste 0x apps 2020 voor iOS en Android

App Aanbieder Informatie
0x app voor iOS en Android. Je kunt hier 0x en meer dan 100 andere cryptomunten kopen met Bancontact en via je iPhone of Android tpestel de live koersen volgen.

Bezoek Bitcoin Meester

0x app voor iOS en Android. Direct cryptomunten kopen vanaf je iPhone, iPad of Android toestel met Bancontact of kredietkaart.

Bezoek Litebit

0x app voor iOS. Meer dan 50 verschillende cryptomunten kopen met Bancontact via je iPhone, iPad.

Bezoek Bitvavo

0x app voor iOS en Android.

Bezoek Coinmerce

0x app voor iOS en Android. Beste altcoin exchange wereldwijd. Koop cryptomunten met een kredietkaart en handel in meer dan 100 verschillende altcoins.

Bezoek Binance

0x app voor iOS en Android. Koop meer dan 200 cryptomunten met een kredietkaart.

Bezoek KuCoin