Automatisch crypto kopen en verkopen met Bitvavo en Cryptohopper

Automatisch crypto kopen en verkopen met Bitvavo en Cryptohopper

Bitvavo en Cryptohopper zijn trots om hun samenwerking aan te kondigen! Door de samenwerking kunnen Bitvavo-gebruikers hun persoonlijke handelsstrategieën toepassen dankzij de implementatie van een geautomatiseerde handels-bot, zodat gebruikers 24/7 met ongeëvenaard gemak kunnen profiteren van handelsmogelijkheden.

De moderne handelaar heeft meestal een drukke levensstijl, een carrière, verantwoordelijkheden en dus minder tijd om te handelen. Geautomatiseerde handel stelt u in staat uw strategie op te bouwen of u te abonneren op ‘signaalgevers’ zodat de Cryptohopper Bot namens u kan handelen.

Contents

Wat is Cryptohopper?

Cryptohopper is een geautomatiseerde handels-bot waarmee gebruikers 24/7 met ongeëvenaard gemak kunnen profiteren van handelsmogelijkheden. Het stelt handelaren in staat om hun persoonlijke handelsstrategieën toe te passen via een bot die de volgende voordelen heeft:

1. 24 / 7 Handelen in cryptomunten

Met geautomatiseerde handel kun je 24/7 dagen, 365 dagen per jaar handelen. Mensen kunnen gewoon niet zoveel handelen.

2. Kracht & Precisie

Cryptohopper verhandelt alle beschikbare munten tegelijkertijd, houdt hun exacte prijzen bij en verkoopt zodra ze de beoogde winst bereiken. Het is niet mogelijk voor een mens om realtime technische analyse toe te passen op meer dan één open positie, maar een bot doet dat met gemak.

3. Data gedreven

Paniek verkopen, hebzuchtig kopen, dit zijn slechts enkele manieren waarop emoties invloed kunnen hebben op uw handel. Cryptohopper gebruikt pure analyse om zijn handels beslissingen te sturen.

4. Social Trading

Telegram-handel is een nieuw fenomeen dat ervaren analisten toelaat om inzicht in stijgende munten te delen met andere handelaren die bekend staan als ‘signalen’. Met Cryptohopper kunnen gebruikers zich direct abonneren op deze signaalgevers en automatisch reageren met een koop- of verkooporder wanneer deze binnenkomt.

Met de geautomatiseerde crypto-handels-bot van Cryptohopper kunt u automatisch geld verdienen op de Bitvavo-exchange. Koop -en verkoop automatisch Bitcoin, Ethereum, Litecoin en andere cryptocurrencies. Ruud Feltkamp, CEO & Co-Founder over het partnership “Het is geweldig om deze samenwerking bekend te maken. Bitvavo is niet alleen onze eerste officiële Nederlandse partner maar we zijn ook echte fans van Bitvavo geworden. Ze hebben een goede API, hetgeen belangrijk is voor onze dienstverlening, en het platform werkt uitermate snel. Deze samenwerking is niet alleen goed nieuws voor al onze Nederlandse gebruikers maar ook voor alle nieuwe Bitvavo gebruikers”.

Bitvavo

De afgelopen maanden is Bitvavo de grootste digitale valuta exchange in Nederland geworden, dankzij zijn uitstekende reputatie, gebruiksgemak en lage kosten. Gebruikers wordt de mogelijkheid geboden om hun persoonlijke handelsstrategieën toe te passen via een geautomatiseerde handels-bot die het mogelijk maakt om Bitvavo’s ambitie te versterken om cryptocurrency nog meer mainstream te maken.

4/5 - (2 stemmen)