Aeon verkopen voor Euro? Hoe en waar Aeon verkopen in België

Wil je Aeon verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je Aeon kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik Aeon verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je Aeon verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je Aeon om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met Aeon exchanges en brokers waar je Aeon kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je Aeon swappen voor andere cryptocurrencies.

Aeon exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Knaken Knaken: Aeon verkopen voor euro's en direct laten uitbetalen op je rekening. Bezoek

Hoe kan ik Aeon verkopen voor euro’s?

Aeon verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de Aeon die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je Aeon te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post