ADD verkopen voor Euro? Hoe en waar ADD verkopen in België

Wil je ADD verkopen voor Euro’s? Bekijk hier waar en hoe je ADD kunt verkopen voor Euro en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Op deze pagina vind je alle informatie over het verkopen van crypto in België voor euro’s of andere cryptocurrencies.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Contents

Waar kan ik ADD verkopen voor euro’s?

In België kun je heel eenvoudig je ADD verkopen bij verschillende brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je ADD om te wisselen voor euro’s. Daarna kun je direct het geld laten uitbetalen op je bankrekening en bij de meeste crypto brokers staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening. Hieronder vind je een voerzicht met ADD exchanges en brokers waar je ADD kunt verkopen voor euro’s en bij een aantal kun je ook je ADD swappen voor andere cryptocurrencies.

ADD exchanges en brokers

Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Belgie Binance - ADD verkopen voor euro's en je kunt er crypto traden voor Bitcoin, USDT, ETH en honderden andere cryptocurrencies. Bezoek

Hoe kan ik ADD verkopen voor euro’s?

ADD verkopen voor Euro’s in België doe je zo. Stuur de ADD die je in eigen wallet hebt naar 1 van de bovenstaande wisselkantoren. Zodra de cryptomunten daar in je account staan kun je ze verkopen voor euro’s en direct laten uitbetalen op je bankrekening. Bij een aantal wisselkantoren is het ook mogelijk je ADD te traden of te swappen voor andere cryptomunten.

Rate this post