60 plus Cryptomunten kopen met Bancontact - Mistercash

60+ Cryptomunten kopen met Bancontact / Mistercash

Makkelijk de 60 beste cryptomunten kopen met Bancontact in een paar stappen. Bekijk hier hoe je Bitcoin kunt kopen met Bancontact of kies 1 van de andere 60 cryptomunten.

Contents

Crypto kopen met Bancontact, zo doe je dat!

In België kun je makkelijk cryptomunten kopen met Bancontact (Mistercash). Je kunt niet alleen Bitcoin kopen met Bancontact maar onder andere ook Ethereum, Litecoin, Ripple en nog veel meer andere cryptomunten.

We hebben speciaal een handleiding voor beginners gemaakt voor het kopen van crypto in België met Bancontact. Naast Bancontact kun je ook kiezen voor (instant) SEPA banktransfer. De stappen zijn het zelfde alle bij betaalmethode selecteer je SEPA in plaats van Bancontact.

Voordeel van cryptomunten kopen met Bancontact

Het grootste voordeel van crypto kopen met Bancontact is dat je bestelling direct verwerkt wordt. Je hoeft niet lang te wachten op de cryptomunten die je hebt gekocht. Nadat je een betaling met Bancontact hebt voltooid staat het bedrag vrijwel direct op je rekening. Bij een banktransfer kan het soms een aantal werkdagen duren, voordat je bestelling verwerkt is.

Een ander groot voordeel zijn de extra transactiekosten die je betaalt voor het betalen met Bancontact. Je kunt bijvoorbeeld ook cryptomunten kopen met een creditcard. De kosten zijn dan meestal veel hoger dan wanneer je ervoor kiest om met Bancontact te betalen.

Cryptomunten kopen met Bancontact / Mistercash

We gaan nu beginnen met handleiding cryptomunten kopen met Bancontact. Voor het aanmaken van je account is het verstandig om een apart e-mail adres te gebruiken die je niet gebruikt voor andere privé zaken. Als je veel spam mail ontvangt op je e-mail adres dan raden we je aan om of een nieuw e-mail adres aan te maken.

Bij deze handleiding leggen we je uit hoe je cryptomunten kunt kopen met Bancontact bij Bitvavo. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke crypto broker voor beginners. Verder is dit 1 van de goedkoopte cryptocurrency exchanges van Nederland en België.

Crypto kopen met Bancontact account aanmaken:

  • Ga naar registreren.
  • Vul daar het formulier in.
  • Verifieer daarna je e-mailadres,, je ontvangt een bevestigingsmail.

Wil je cryptomunten kopen zonder limieten?

Voltooi dan in je account de extra verificatie. Na de extra verificatie kun je onbeperkt handelen, kopen en verkopen, zonder limieten.

Hoe koop ik cryptomunten met Bancontact?

Nu we een account hebben kunnen we beginnen met het kopen van cryptomunten. Het kopen van cryptomunten gaat in 2 stappen. Eerst gaan we via Bancontact geld storten in ons account. Daarna kunnen we cryptomunten kopen.

Euro’s storten met Bancontact

Log in bij Bitvavo en selecteer daar “euro’s storten”.

Euro's storten met Bancontact
Euro’s storten met Bancontact

Je krijgt nu het onderstaande formulier te zien. Vul bij bedrag het aantal euro’s in dat je wilt storten. Bij betaalmethode selecteer je “Bancontact”. Daarna kun je klikken op doorgaan en de Bancontact betaling voltooien.

Let op: met Bancontact kun je maximaal €1.000 per transactie storten. Het is wel mogelijk om meerdere stortingen achter elkaar te doen.

Tegoed storten met Bancontact
Tegoed storten met Bancontact

Wanneer de betaling met Bancontact is afgerond kun je weer naar je dashboard gaan. Daar zie je dan, vrijwel direct, je nieuwe tegoed staan. We kunnen nu cryptomunten kopen.

Cryptomunten kopen

Het is nu tijd om onze eerste cryptomunten te kopen. In je account zie je een overzicht van alle cryptomunten die je kunt kopen. Selecteer in het overzicht cryptomunt die je wilt kopen. Wij hebben hier Bitcoin geselecteerd.

Bitcoin kopen
Bitcoin kopen

Het enige wat je hier hoeft te doen is aangeven voor hoeveel euro je aan Bitcoin wilt kopen. Je ziet dan precies hoeveel bitcoins je voor bijvoorbeeld 150 euro ontvangt. Klik daarna op “kopen”.

Bitcoins kopen
Bitcoins kopen

Je bent nu klaar met het kopen van cryptomunten. In je account zie je precies hoeveel je van een bepaalde cryptomunt hebt en wat de huidige crypto koers waarde is van je portfolio.

Zakelijk cryptomunten kopen met Bancontact?

Het is ook mogelijk om zakelijk cryptomunten te kopen of verkopen. Ga naar Zakelijk Bitcoins Kopen voor meer informatie.

5/5 - (2 stemmen)