5 beste crypto kortingscodes 2020 voor België

5 beste crypto kortingscodes 2020 voor België

Cryptomunten kopen met hoge korting? Bekijk hier de beste Bitcoin en cryptocurrency deals van 2020. We hebben op deze pagina de beste crypto kortingcodes, acties, deals en aanbiedingen verzameld. Houd deze pagina in de gaten om te profiteren van de beste crypto kortingscodes van 2020.

Contents

5 Beste Crypto kortingscodes overzicht

  1. Bitvavo Crypto Aanbieding
  2. Ledger Nano X en S actie
  3. Blox Crypto kortingscode
  4. BitQist Crypto aanbieding
  5. Bitcoin Meester Crypto Korting

1 Bitvavo Crypto Aanbieding – 100% korting

Bij Bitvavo kun je goedkoop je eerste cryptomunten kopen met 100% korting op de fees. Voor de eerste 1.000 euro die je Bitvavo aan Bitcoin en andere cryptomunten koopt betaal je geen fees. Meld je via de onderstaande knop aan bij Bitvavo om de korting te ontvangen. Je kunt er eenvoudig Bitcoin en meer dan 50 andere cryptomunten kopen met onder andere Bancontact.

2 Ledger Nano X en S actie – Gratis Ledger Nano S

Bestel nu de Ledger Nano X en je krijgt er een gratis Ledger Nano S bij. De Ledger Nano X en S zijn hardware wallets waarin je veilig verschillende cryptocurrencies kunt opslaan.

Deze tijdelijke Valentijn aanbieding is geldig tot 17 februari 2020.

3 Blox Crypto kortingscode – Kortingscode CRYPTOSTART

Makkelijk en snel cryptomunten kopen, verkopen en bewaren met de Blox app. Download nu deze handige app voor je Android-toestel of iPhone. Vul bij het aanmelden de kortingscode CRYPTOSTART in en ontvang direct 5 euro gratis handelstegoed.

4 BitQist Crypto aanbieding

Bij cryptocurrency broker BitQist kun je cryptomunten kopen, verkopen en bewaren. Meld je nu via ons aan bij BitQist en krijg 2 maanden lang 20 procent korting op de fees.

5 Bitcoin Meester Crypto Korting – VIP korting

Bij Bitcoin Meester kun je rond de 200 cryptomunten kopen, verkopen, omwisselen en bewaren. Binnen een paar minuten kun je er 200 plus cryptocurrencies en Bitcoin kopen met Bancontact. Ontvang extra korting op de fees. Hoe meer je handelt des te hoger de korting wordt.

Rate this post