10 Beste Crypto Exchanges 2020 van België

10 Beste Crypto Exchanges 2020 van België

Wil je crypto kopen in België? Dit zijn de 10 beste cryptocurrency exchanges van 2020 voor België. Op deze pagina vind je een overzicht van crypto exchanges waar je cryptomunten kunt kopen, verkopen, bewaren en traden.

Contents

10 Beste Crypto Exchanges 2020 overzicht

Bitcoin BrokerBancontactCreditcardWalletAanmelden
BitvavojabinnenkortjaAanmelden
LiteBitjajajaAanmelden
Bitcoin MeesterjaneejaAanmelden
Anycoin DirectjajaneeAanmelden
Binance (ENG)neejajaAanmelden
BTC DirectjajaneeAanmelden
KuCoin ()neejajaAanmelden
CoinmercejaneejaAanmelden
SATOSjaneeneeAanmelden
BitrushjaneeneeAanmelden

Wat is de beste crypto exchange van 2020?

Wat de beste cryptocurrency exchange voor jou is hangt af van je wensen en ervaring met het handelen in cryptovaluta. Ook verschilt het cryptovaluta aanbod per aanbieder. Natuurlijk kun je bij elke crypto exchange Bitcoin kopen maar naast Bitcoin zijn er nog duizenden andere cryptocurrencies, zoals Ethereum, Ripple, Bitcoin SV. Het hangt er dus ook vanaf welke cryptocurrencies je wilt kopen en verkopen. Daarom is het aan te raden om bij meerdere crypto exchanges een account aan te maken. Dit is ook een aanrader, omdat het verstandig is om je cryptocurrencies niet bij 1 crypto exchange te bewaren.

In het bovenstaande overzicht staan verschillende crypto exchanges. We hebben er aangegeven of je er met Bancontact of creditcard kunt betalen. Verder hebben we aangegeven of je een eigen wallet nodig hebt. Omdat dit niet overal het geval is. Bij een aantal cryptocurrency exchanges heb je een eigen wallet nodig en worden de cryptocurrencies niet opgeslagen in je account.

Wat de beste cryptocurrency exchange van 2020 is verschilt per persoon. Hopelijk heeft ons overzicht geholpen met het vinden van de beste crypto exchange voor jou.

Hoe kan ik cryptomunten kopen bij een cryptocurrency exchange?

Bekijk de onderstaande handleidingen voor meer informatie over het kopen van cryptomunten bij een crypto exchange.

Rate this post